Eläinlääkäri Heinola

Tuomo Tuuli

Eläinlääkäri

Olen valmistunut eläinlääkäriksi Helsingistä Eläinlääketieteellisestä korkeakoulusta vuonna 1990. Heinolassa olen toiminut vuodesta 1991 alkaen. Olen tehnyt pieneläinpraktiikkaa koko työurani ajan, joten kliinistä kokemusta on yli 27 vuoden ajalta.
Teen pehmytosa- ja hammaskirurgiaa sekä iho- ja sisätautipotilaita.
0400 454 119
tuomo(ät)tuulivet.fi

Juha Päärnänen Eläinlääkäri Heinola

Juha Pärnänen

Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri, silmätarkastuseläinlääkäri

Teen virallisia jalostustutkimuksia: polvet ja sydän sekä lonkka-, kyynär- ja selkäkuvaukset. Silmäsairauksien tutkimus ja hoito, silmä- ja silmäluomikirurgia. Nivel- ja luustosairaudet, ontumatutkimukset ja nivelkirurgia sekä pehmytosakirurgia.
Perheeseemme kuuluu useita koiria ja harrastukseni ovat metsästys, kalastus ja luonnossa liikkuminen.
p. 044 978 4630
info(ät)tuulivet.fi

Elina Vaittinen

Eläinlääkäri

Valmistuin eläinlääkäriksi Helsingin Yliopistosta 2008. Siitä asti olen työskennellyt pieneläinlääkärinä Heinolassa. Olen käynyt akupunktiokurssin ja lisäksi teen virallisia polvitarkastuksia. Kotona minulla on kaksi pitkäkarvaista kääpiömäyräkoiraa. Käyn koirieni kanssa näyttelyissä ja metsästyskoirien jälkikokeissa sekä Suomessa että ulkomailla.
elina(ät)tuulivet.fi

Satu Heimonen

Eläinlääkäri

Olen valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi vuonna 2015. Olen työskennellyt Heinolan eläinlääkäriasemalla osa-aikaisena sekä Päijät-Hämeen alueella kunnaneläinlääkärin sijaisena. Lisäksi olen tehnyt kotikäyntejä kotikunnassani Tuusulassa. Minulla on kotona kaksi Suomenlapinkoiraa ja maatiaiskissa.
p. 0400 454132
info(ät)tuulivet.fi

Erja Vehkasalo

Pieneläinhoitaja

Eläintenhoitajan perustutkinnon jälkeen aloitin työskentelyn Heinolan eläinlääkäriasemalla, jolloin suoritin pieneläinhoitajan ammattitutkinnon Helsingin Amiedussa 2009. Harrastan vinttikoiraurheilua. Koirien lisäksi löytyy myös kanarialintuja ja naurukyyhkyjä.
info(ät)tuulivet.fi

Laura Mattila

Klinikkaeläinhoitaja

Olen aloittanut klinikkaeläinhoitajan opinnot oppisopimuksella keväällä 2016 ja valmistuin keväällä 2018. Tätä ennen ehdin työskennellä Heinolan eläinlääkäriasemalla parina edeltävänä kesänä. Kotona minulla on kääpiömäyräkoira.
info(ät)tuulivet.fi

Emilia Raudanpää

Klinikkaeläinhoitaja
Valmistuin 2017 maatalousalan perustutkinnosta eläintenhoitajaksi Koulutuskeskus Salpauksesta, jonka jälkeen jatkoin siellä opintojani valmistuen klinikkaeläinhoitajaksi 2019. Opintojeni ohella olen tehnyt lomittajan töitä kotipaikkakunnallani Etelä-Savossa. Heinolan Eläinlääkäriasemalla aloitin työt 2019 alkuvuodesta. Kotona minulla on dalmatiankoira ja bordercollie. Lisäksi harrastan hevosurheilua.
mmiia-henkilokunta-tuulivet3

Miia Nyqvist

Klinikkaeläinhoitaja
Aloitin työt Tuulivetissa keväällä 2020, samalla valmistuen klinikkaeläinhoitajaksi Salpauksesta. Aiemmin olen suorittanut tutkinnot Ypäjä Hevosopistossa hevostenhoidosta ja ravivalmennuksesta. Perheeseeni kuuluu myös kaksi maatiaiskissaa.
pia-tuulivet

Pia Uussalo-Nieminen

Klinikkaeläinhoitaja
Valmistuin eläintenhoitajaksi käytyäni maatalousalan perustutkinnon v.2019. Tämän jälkeen aloitin klinikkaeläinhoitajan opinnot, ja tällä hetkellä työskentelen Heinolan Eläinlääkäriasemalla oppisopimuksella. Valmistun vuoden 2021 loppuun mennessä. Kotona minulla on kaksi koiraa, kissa, akvaario ja harjasgekko.