Digitaalinen röntgenlaite

Digitaalisella röntgenlaitteella saamme lähetettyä viralliset röntgenkuvat digitaalisina suoraan Suomen kennelliittoon. Digitaalinen röntgenlaitteisto mahdollistaa luotettavan röntgendiagnostiikan ja kuvien tulkinnan. Kaikki röntgenkuvat voidaan lähettää tarvittaessa sähköisesti eteenpäin.
Digitaalisella hammasröntgenlaitteella pystymme selvittämään hammaspotilaiden hammas- ja leukaluiden kuntoa. Hammasröntgen on tärkeä apuväline hammaspotilaiden diagnostiikassa.

Uusi hammasporayksikkö on välttämätön hampaiden kirurgisissa poistoissa.

Nykyaikaisella ultraäänilaitteella teemme ultraäänitutkimuksia esim. tiineystutkimukset ja virtsateiden sekä vatsaontelotutkimukset (ei sydäntutkimusta).

Laboratoriolaitteisto

IDEXX in-house

IDEXX in-house laitteiston avulla saamme 15 minuutissa luotettavat tulokset koirien ja kissojen perusveriarvoista. Luotettava ja nopea in-house laboratoriolaitteisto nopeuttaa ja helpottaa diagnostiikkaa olennaisesti.
Tarvittaessa lähetämme verinäytteitä ja ulostenäytteitä eteenpäin (IDEXX, Movet, LaboKlin)
Virtsanäytteet tutkimme pääasiassa klinikalla (pikatesti, sakkatutkimukset ja bakteeriviljely).

 

Narkoosin laatuun ja valvontaan lisää turvallisuutta ventilaattorilla

Klinikallamme on uusi ventilaattori (Merlin) eli hengityskone. Laite huolehtii anestesiapotilaan hengityksestä potilaan puolesta ja takaa tasaisen anestesiakaasun saannin sekä varmistaa elimistön tasaisen hapensaannin. Anestesian syvyyden säätäminen on helpompaa eikä nukutusaineille tyypillinen hengityksen hidastuminen tai epätasaisuus enää tee ongelmia narkoosissa ja sen valvonnassa. Uusi monitori kertoo hengityksen hiilidioksidipitoisuuden lisäksi verenpaineen, lämpötilan ja happisaturaation.

Sedivue- virtsa-analysaattori

Virtsatutkimusten laadussa ja tarkkuudessa päästiin uudelle tasolle Sedivue- sedimenttianalysaattorin ansiosta.

Sedivue tekee luotettavan ja tarkan analyysin virtsan sedimentistä ja tulokset tulevat muutamassa minuutissa. Virtsan tutkiminen tuoreena ja nopeasti on ehdoton edellytys luotettavien tulosten saamiseksi. Sedivue erottelee solut, kiteet ja bakteerit luotettavasti ja nopeasti. Tämä nopeuttaa lemmikin virtsaongelmien oikeaa lääkitystarpeen kartoitusta ja mahdollista erikoisruokavalion tarvetta.